Simprov

Good morning!

Sofia ringde och väckte mej vid halv 7 typ-.- Börjar 9.20 idag, så ska gå ner t bussen då och möta upp klassen. Ska ha simprov i Åkeshov, kmr seriöst nt att palla efter igår, har så jäkla ont i kroppen. Men nu börjar det bli lite brådis så vi ses senare idag :)

Puss och kram

Idrottsdag

Hello

Har haft idrottsdag idag på Spånga IP, kul som fan. Fast det gick ganska dåligt egentligen menmen.. I slutet av dagen hade alla klasser staffett. Av alla åttor så vann våran klass :) Jag  var ju såklart med och sprang. Sprang sista träckan av tjejerna. När vi slutatde stannade jag och Pam kvar på IP och va me nåra dära. Spelade fotboll typ hela tiden i stort  sätt, haha. Kom hem vid 6 typ och käkade pizza och har precis pluggat lite. Sitter och tittar på Idol nu, ganska kul.

Och så vill jag ju bara tala om hur mycket Du betyder för mej, och att jag aldrig skulle klara av att förlora dej också gubben

Ursvik

Hellu

Har vart hur trött som helst hela dagen. Men skolan tog slut ovanligt fort så de kändes skönt. Oturligt nog har jag en lång och jobbig vecka framför mej med överdrivet många läxor och prov som ska pluggas till -.-'.
Amanda var tyvärr sjuk idag så hon kunde nt gå på dansen, jag pallade nt heller. Åkte med Sofia t Ursvik ist och sprang 5km, så känner mej ganska duktigt eftersom jag nt har tränat på huur länge som helst. Så nu ska jag väl ta och fixa ngt att äta och sen sätta mej och glo ner i ett par böcker resten av kvällen. Mycket man har att se fram emot...

Puss och kram


T-R-Ö-T-T

Tjenare!

Omg, vad trött jag är! Har precis kommit hem från Amanda. Va uppe till 5 typ, vaknade halv 8, somnade om och vaknade igen vid 11. Somnade om igen och vaknde 3-.-. Så det känns som att kl e typ 3 nu. Fan va jobbigt med skola imorn. Igår var det iaf skitkul! Hade supermysigt och fan vad jag lycklig jag är!
Har tvärr inga bilder today.

Hos Amanda

Hejsan!

Är äntligen här hemma hos Amanda nu. Blev rejält blöt när jag cyklade hit. Pappa tvingade på mej ett par regnbrallor, men det tackar jag nästan för x) Amandisen är i duschen nu och jag väntar på att hon ska bli klar innan vi ska göra allt klart för ikväll. Kommer bli super! Stackars lilla älsklingen mår nt så bra, så jag får ta hand om henne (a).  Jaa, har inget mer att dela med mej av just nu, så see you later!


Saturday

Hejs!

Det blev ingen sovmorgon idag, vakande vid 10 av att familjen stökade där nere. Nu har jag precis kommit ur en lång och härlig dusch. Riktigt skönt var det.
Måste snart börja göra mej iordning, halv 4 ska jag som sagt tagga t Amanda och hjälpa henne fixa lite inför "festen".  Längtar dit, vill inte vara ensam med mina tänkar och känslor, måste få dela dom med henne. Snart ska jag väl upp och måla naglar, fixa håret, sminka mej och allt såntdär ni vet. Så det kommer antagligen inte bli så mycket bloggning.  Oj, klockan va visst ganska mke, see you :*



Zezar



Tarkan


Jag orkar inte med det här längre

Hur fan kunde du? Blir så jävla förbannad. Trodde du var min vän och att du ville mitt bästa. Men hur kan du hålla undan ngt sånt om du vet hur mycket det betydde för mej? Allt jag sa till dej och som jag kände och trodde, visste du inte var sant. Men du sa ingenting. Hur kan man göra ngt sånt mot sin bästa vän!? Det känns i hela mej, vet nt om jag ska gråta erl skratta åt allt ihop. Vill hålla god min, men det kommer inte hålla länge till. Klarar inte av det här längre, ska fan skita i allt! Vet inte vad som händer. Men en sak vet jag. Ni båda har sårat mej otroligt och ingenting kommer bli som förrut.

Kräftor

Hejsan!

Har sjukt tråkigt just nu och sitter bara och kollar runt på face och dunkar musik. Men ganska skönt ändå.
Åt kräftor till middag idag, sjukt gott! Så e fortfarande proppmätt. Imorn ska jag ta en riktig sovmorgon, länge sen jag gjorde de. Fan va skönt, vill gå och lägga mej nu, fast det känns lite väl tidigt.

Haha, otroligt onödigt inlägg x)


Fredag

Haft en bra dag? Min dag har iaf rullat på som vanligt, fick sluta 40min tidigare vilket var riktigt skönt.

Asso jag känner att jag har lagt ner väldigt lite tid på bloggen nu. Men jag har knappt tid. Ska verkligen försöka att lägga ner lite mer tid. Förresten, jag såg era kommentarer om hur jag ska få bloggen mer intressant och det var väl bra tips jag fick.
Juste! Min lillasyster Elize vann "veckans blogg" på FEBBS,  så besök gärna systers blogg!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Stannar antagligen bara hemma och tar det lugnt, vädret e ju skit också. Men imorn ska jag hem t Amanda på "tjejmiddag" elr vad man ska säga. Så de kmr massa roliga och ska sova där och så. Kommer bli skitkul!



Ha en awsome fredagskväll, ni får leva ut den lite för mej också ;)

Skolfoto

Tjenixen!

Gick upp tidigt idag och duschade. Behövde ha mycket tid på mej eftersom vi hade skolfoto idag (a).
Blev nog lika misslyckad som på alla andra skolfoton. Dagen rullade väl på som vanligt annars. Slutade halv 3 idag men stack direkt hem. Pallade nt riktigt göra ngt idag så har bara vart hemma och chillat.
Nu sitter jag och mamma här och kollar på katter och redigerar bilder, haha. 

Asso kan inte ni vara jättesnälla att ge tips på hur jag ska göra min lilla blogg mer intressant och så. Så kommentra en massa!






Det var väl allt för stunde, pussar!

Komp dag

Hej!

Skulle egentligen ha börjat 8.10 men kunde inte gå på första lektionen, hade tappat bort hemmanyckeln. Så hade bara 2 lektioner idag eftersom vi slutade efter lunch. Jag och Sofia stack hem t Pamela och va hos hemma hela dagen. Vi dansade hela tiden, kul som fan. Har hur mke läxor som helst så måste göra dom nu. Sorry för så dåligt inlägg.

Kyss

Dans

Hemma från dansen nu, och fan va kul det var! Måndagarna är värda att längta till nu. Blev ganska svettigt och härligt idag också.
Dagen idag var ganska seg men helt okej. Imorn slutar jag efter lunch och sticker sen hem till Pamela. Måste bara säga att du Pamela är en av de bästa vännerna man kan ha och jag älskar dej otroligt.

Och glöm inte att kommentera!

Men nu måste plugga lite spanska-.- Vi hörs kanske senare elr imorn :)







Hittade några gamla bilder från Thailand.  Fan vad jag längtar tillbaka!


Skolrösta

God Morgon solstrålar!

Har lite brottom nu, börjar 9.30 och har inte sminkat mej, fixat håret elr nånting! :S. Sitter och tittar lite på MTV men bör nog stänga av nu.
Idag ska vi rösta till valet. Asso många skolor gör typ det. Idag e det dans igen, wiie! Måste nog ringa Amanda förresten. Men nu måste jag fixa mej, vi hörs senare idag!

Hinner inte med någon outfit bild idag


Bänkad framför tvn

Tjollahopp!

Dagen har fortsatt vara skittråk. Men ibland måste man ju ha sånna dagar. Nu sitter jag bänkad framför Ensam mamma söker och fikar lite med muffins och saft för mej själv (a). Senare ska jag kolla på nån film och sen sova. Så fortsätt ha en mysig söndagskväll och glöm inte att kommentera! :)


Tråkdag

Tjena tjena

Vaknade vid 11-.- Kollade lite på tv och så och vid 2 kom morfar. Mamma bakade muffins så vi fikade med honom och så. Och nu har han precis åkt hem. Känner mej jätteseg idag och inte alls på humör. Det blir inte precis bättre av att jag ska dammsuga och göra massa läxor-.-. Helgen har gått otroligt fort, fast ändå inte. Har hunnit med att göra massa roliga saker.

Asso det är nån av er som kommenterar i andra namn. Jag vet att du inte är den du säger dej vara, så vem är du??

Men nu måste jag fixa lite grejer, ha det awsome!




Älskar er flickor

Only you

Every day, every minute and every second my heart beats for you. The few moments of your eyes find mine, there are the happiest moments in my life right now.
There are so many that want me, so why do not you? Am I not enough for you?
I want so much in my life. So many things I want to do. But most of all, I want you. But despite everything, I know that it is only in fairy tales that I could be that happy.
All I need is your love.

Redigerat


Va tycks?









Nathalie



Monster

Hejsan

Har inte pallat skriva på hela dan så jag gör det nu ist. Vaknade vid kvart över 1, så gjorde mej i ordning direkt typ och åkte sen hem. Moster var här när jag kom hem, har inte träffat henne på länge så det var jättekul!
Efter maten kom mormor och morfar också och fikade lite med oss. Sen dom stack har jag typ suttit här och redigerat massa bilder. Blev ganska lyckat faktiskt.
Jag har fan blivit beroende av Monster, så sjukt gott! Gaah, vill ha nuu! Snackade precis med Amanda, saknar henne som fan, men vi ses ju på måndag poå träningen. En stor tumme upp till det!

Här kommer lite bilder från igår














Ha en awsome kväll!


Hemma nu

Shoo Bräh

Nu är jag hemma från Grönan och har kollat på "Remember Me" sjuukt bra! Rekomenderas verkligen! 
Konserten var helt okej och det var helt proppat med follk. Träffade på massa gamla kompisar så det va kul. Var där med Nathalie som sagt och hennes kompisar, ruligt att träffa dom igen!
När det var slut åkte vi in t Kungsan och chillade på donken där ett tag. När vi skulle hem kom det fram 3 blattar och sa att jag var sjukt söt och dom ville ha mitt nr. Och alla ville ju såklart ha en kram av mej så det fick dom ju självklart. Ena ville typ ha en puss också men han blev fetdissad.
Hyrde film på vägen hem, "Remember me", "Love happens" och "300". Har sett Remember me och nu kollar vi på Love happens.

Men nu vill lilla kusse ha datan så vi höörs imorn, kommer bilder då också från dagen!

Men ni kommenterar anonymt hela tiden så vet ju inte vilka n är!

Ha världens bästa fredagskväll!


Hoffmaestro på Grönan

Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem t lilla farmor. Väntar på att Nathis ska kma också så ska vi äta lite av farmors pannkakor och sen ska vi tagga in t Gröna Lund. "Hoffmaestro" spelar där idag. Nathis säger att dom är grymma, själv vet jag typ nästan inte ens vem dom är x). Nu kom hon, haha!

Dagen har iaf varit bra, lite jobbig kanske. Menmen that's life. ¨
Men måste tagga nu, hörs antaglligen senare :)

Haha, ni som skriver anonyma kommentarer, vet ju inte vilka ni är så kan inte svara x)

Puss 


Kommentera snälla

Hejsan alla!

Efter maten stack jag hem t Fia en stund och pluggade me henne och så. När jag kom hem pluggade jag lite till och nu sitter jag framför tvn och kollar Ghost Whisperer, sjukt bra.

Men jag ber er, snälla kommentera för de e sjukt kul att se vad ni tänker och tkr :)




Älskade Zezar ♥


Fysik på Grönan

Heej :)

Hann inte blogga imorse, för skulle springa och möta Fia. Vid halv 10 gick vi t Pamela och hennes mamma sjutsade oss t Spånga station. Har nämligen vart på Grönan idag me alla 8:or. Va riktigt kul, först gjorde vi nåra fysikuppgifter och sen gled vi bara runt och åkte massa saker. Fanns tyvärr inte så många snygga killar att glo på, haha.
Åkte därifrån vid typ 3 och nu har jag nästan precis kommit hem. Ikväll blir det väl plugg och Idol.

Juuste! Måste ringa Nathalie nu, ska t Grönan på "Hoffmaestro" (stavning?) med henne imorn. Kul kul!


Skittråkig outfit, men orkade nt bry mej x)





Kyssar

Plugg-.-

Whazzup? :)

Sista lektionen var gympa och efter de åkte jag direkt hem. Har pluggat lite nu, som vanligt. Lovar, kommer faila på provet!
Asso förlåt att jag typ inte lägger upp så mke bilder men har aldrig tid och datan e hur trög som helst.

Har ingen aning vad jag ska göra ikväll, vill träffa nån men kmr typ inte palla, och de e så jävla kallt ute nu :S. Måste ju ändå plugga så.. Haha, sitter och chattar me världens suris på Facebook, skittråkig är han-.-
Aja, nu ska jag väl messa lite med sötnosen och plugga (igen)

Kramis ♥



Home

Hejsan :)

Dansen va sjukt kul, fast det var lite svårt att hänga med. Men det är bara att öva in. Åkte ju som sagt in till Vällingby innan och tog en subwaymacka där och Amanda lämnade tillbaka en kjol. Kom hem vid 8 typ, åt lite gröt och duschade.

Var en helt vanlig dag i skolan, men blir så jävla frustrerad pga en viss person... OMG! Jag har SO-prov på fredag och kan seriöst ingenting! :S Måste plugga lite innan  jag hoppar i säng tror jag.
´Nej, nu ska jag kolla klart på ett program, ses imorn!

Kyssar

Brottom nu!

Shoo!'

Har skitbrottom, bussen går om typ en kvart och jag har inte fixat nånting. Men vi hörs när jag kmr hem från dansen! Puuss


Good morning

Tjenare!

Vaknade för ungfär en timme sen och fixade mej i ordning innan Teo, Freja och Sebastian kom. Så nu e dom här. E faktiskt lite osocial mot dom, men ska gå upp snart. Nu är jag här nere med Taio Cruz och facbook. Najs najs.
Snart ska vi väl fika och sen senare idag vet jag inte vad jag ska göra. Va hemma och plugga tror jag. Har prov nästa vecka-.-

Aah, som ni kanske märker har jag ingenting att skriva så vi hörs väl senare I guess ;)

-Rubrik-

Hejhej

Har ingenting att göra så kan lika gärna blogga. Inte för att jag har ngt att skriva om men ändå.
Idag vaknade jag upp hos Amanda vid 1. Men behövde sticka hem på en gång för skulle lämna cyklen till Anneli. Så hann bara hjälpa Amanda sötnosen och städa upp lite, sen va de bara Hejdå :( Men vi kommer ju träffas på måndag eftersom dansen börjar då! Kul kul!
Just nu sitter jag här nere i källaren och Taio Cruz dunkar i lurarna. Snart ska vi se på Solsidan och sen kanske nån film tror jag. E bara hemma ikväll, e så hiimla trött så pallar inte sticka ut.

Skulle egentligen ha pluggat men tankarna går inte att styra just nu, så var helt ofukuserad och kunde inte tänka. Får göra ett bättre försök imorn.

Men nu ska syster ha datan så vi hörs imorn, puss på rumpan :)

Juste, har ingen USB sladd här hos pappa så bilder kommer när jag e hos mamma ;)

Complicated

There is so much now. Do not know how to do this.
You have so much, but still not all. You are so beautiful, but I can not do this.
Everything is so easy with you, and that's the problem I guess.

Then it's you. I'm attracted to you. Every word that comes out of your mouth sucking me in me. Must have your confirmation. Everything is more exciting with you. Forbidden love.

Dra ut med Amanda?

Shoo
 
Efter skolan åkte jag hem en liten stund innan jag stack t vby och mötte upp henne. Hon skulle egentligen på träning där men lilla Amanda pallade typ inte så vi åkte hem igen.  Så nu sitter jag typ här hemma hos henne och väntar på att hon ska duscha klart. Får se vad som händer sen, sticker antagligen ut och träffar nån.

Har inget mer att skriva just nu, kanske uppdaterar sen. Puss och kraam



Hemsk bild, menmen


Kista igen

Tjenare :)

Hur mås det? Idag har det varit en ganska chill dag, hade najs vikarie på SOn och sista lektionen var HK. Bakade äppelpaj, skitgod belv den. Efter skolan taggade jag och Sofia t Kista och köpte lite kläder och så t henne. Teo och Tompa kom också dit, så vi gick lite med dom också. Var där typ 2.5 timme och sen så åkte vi hem vid 7. har kollat på Ghost Whisperer hela kvällen typ och snart ska jag lägga mej och läsa.

Sorry för så tråkigt inlägg idag men jag palla inte riktigt blogga, puss och god natt!

Kläderna jag köpte;



Jeansleggnings från Gina T 299:-



Tröja från JC 299:-



Tröja från New Yorker



Halsduk från Indiska 149.50:-
Mössa från Indiska 79.90:-



Leggnings gråa från Gina T 249.59:-
Leggings svarta från H&M 99:-



Skor från H&M 499:-

Allt ser mycket snyggare ut på ;)

Torsdag

Hej hopp!

Nu är hela jag fixad och klar. Börjar 9.20 så snart ska jag tagga till skolan.
I eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra, kanske va med nån annars så ska jag hem och plugga lite.

Ha det bäst idag :)



Dresscode
haha, ser helt fuckt up ut x)

Kista med mamsen

Hej sötnosar!

Hoppas ni blev nöjda med svaren på era frågor.

Vid halv 6 åkte mamma och jag in t Kista och shoppade, fick med mej massa nytt hem, mår alltid så bra när jag får nya kläder (a). Har tyvärr inte hunnit fota allt och lägga upp på bloggen eftersom jag var tvungen att plugga när jag kom hem och sen städa rummet-.- Men bilder kommer imorn kan jag lova. 

Snart däckar jag så ska väl ta och läsa en stund, sov sött! Jag vet iaf vad jag ska drömma om...

 


Svaren på era (få) frågor!

Här kommer alla svaren på frågestunden!


1. Har du ngn kille? - Neej, inte för tillfället ;)

2. Favorit veckodag?-  Jadu, fredag.

3. hur gammal är du?- 14 vårar

4. går du på någon sport- Yees, har gått på gymnastik i 9 år men ska sluta nu och börja dansa ist :)

5. favorit godis?- Vet inte riktigt, joo lakrits.

6. är du kär?- Nope inte just nu, men kan nog bli snart ;)

7. har du pojkvän?- Står längre upp, men nej det har jag inte.

8. har du några komplex? vilka isåfall?- nej, kan jag väl inte riktigt säga, men det skulle nog isf va mina höfter.

9. har du bra självförtroeende?-  Haha, inte så :P

10. tycker du om ditt utseende?- Asso, jag är väl inte direkt ful, men det finns ju vackrare människor.

11. favorit färg?- ROSA!

12. bh storlek?- 70C

13. finns de något du skulle vilja ändra på hios dig vad isf?- Som preson skulle det nog vara att försöka vara lite snällare och inte bli så lätt arg över småsaker. Och utseéndemässigt så orkar jag inte ens räkna upp allt.

14. vad heter den personen som du hatar?- Jag hatar ingen,  eller det skulle jag iaf inte skriva här på bloggen.

15. vad heter den personen som du älskar?- Oj, det finns så många!

16. tycker du att F*** är irriterande?- Haha, nej?

17. Hur grym är jag ? ^^- Det finns inga ord för hur grym du är Amanda darling ;)

18. Vem av F N R M är det nu .. ? ;) - Haha, här e man inte försiktig inte! Vågar inte riktigt skriva det här..

19. Vem är din favoritmorbror? ;)- Självklart du!

20. Älskar du mej?- Klart jag älskar dej!

Såå, det var väl allt!







Smallville

Tjena :)

Var en helt vanlig, ganska kul dag i skolan. Slutade halv 3 idag, tidigaste dan, så de va skönt.
Pluggade lite när jag kom hem och nu sitter jag och kollar på Smallville. De e sjukt bra! Elr egentligen så e de väl bara för att Clark Kent är sjuukt snygg! Ikväll ska jag och mamma sticka in till Kista och shoppa lite tror jag. Elr iaf en halsduk och en mössa, haha.
Men nu måste jag fortsätta plugga massa SO.

Juuste! Ikväll kmr jag att svara på frågorna. Och om jag nu inte lyckas hinna med det ikväll så gör jag det imorn.

Puss och kraam


RSS 2.0