Sämst kondis ever

Tjuue :)

Kom hem för ungefär 2 timmar sen. Hoppade in i duschen direkt eftersom jag sprang kopertestet på gympan i skolan. Sprang på 15.10, så ligger 2a i klassen. Var ganska jobbigt de där testet.
Har varit hur trött som helst idag, så var jättskönt att bara få kma hem och slänga mej i soffan framför tv:n.
Jaa, just nu har jag väl inte så mycet mer att säga.

Loove


5 grader?!

God morgon!

Sovit gott? Det har iaf jag. Fast när jag vakande nu imorse var det iskallt i rummet. Men det är ju inte så konstigt om det bara är fucking 5 grader ute?! NU kan man snacka höst asso. Nu längtar jag verkligen tills jag får hem mina kläder.
Asso vad snackar jag om egentligen, har ingenting att skriva, haha.

Aja, nu ska jag väl fixa mej och sen ska jag försöka hinna med lite plugg.

Puss :)





Dresscode

Facebook och musik

Hejsan :)

Sitter här i köket framför datan och dunkar musik och e inne på facebook som vanligt. Fan det bästa som finns!
Just nu dunkar Taio Cruz- Dynamite i lurarna. Så sjuk grym han är, har aldrig skrikit så mke i mitt liv som när han kom ut på sen på NRJ in the park.

Idag var det väl en vanlig dag i skolan. Har redan fått sjukt mke läxor så idag har jag pluggat med Sofia. Haha, kanske inte för att det blev så mke plugg men vi säger det ;)
Det är lite läskigt att vi får betyg nu, måste ju ta och skärpa till mej lite antar jag (a).

Imorn vet jag inte vad som händer, ska väl träffa nån tror jag. På onsdag ska jag åka och köpa min efterlängtade halsduk, haha. Juuste! I veckan kmr antagligen mina skor som jag har beställt och lite kläder. Glaad!



Foto; Jag
"modell"; jag
Redigering; Jag

Sorry

God morgon :)

Förlåt för en så skitdålig uppdatering! Har verkligen nt haft nån lust att blogga.
Har nt fått så många frågor än till min lilla frågestund, så glöm inte att fråga ngt ni vill veta innan ni taggar härifrån ;)

Idag börjar jag halv 11, ska egentligen börja halv 10. Men den första lektionen var inställd, så skönt med extra sovmorgon. Även om jag gick upp 7-.-. Vet inte riktigt vad som händer idag, ska väl göra massa läxor, måste ju ligga i nu när man får betyg. Elr så är jag med nån ist. Vi får väl se.

Har spenderat hela helgen med Amanda älsklingen. Hon har sovit här. I fredags mötte jag som sagt upp henne i vby och på kvällen var vi ute och rände runt lite. I lördags åkte vi t min moster och tittade på deras nya kattunge. Så otroligt sööt! Vill också ha en. Senare, efter middagen stack vi ut och träffa nåra. Och igår va vi bara hemma hela dagen och chillade framför tv:n.


Mosters katt


Dagens dresscode;




Frågestund!

Go morron :)

Vaknade för typ eb halvtimme sen, är hur trött som helst och ska snart försöka släpa mej in i duschen.

Men jaa, ni ser ju rubriken. Dags för frågestund! Haha, tror nt direkt att jag kmr få så många, men ändå kul x)
Så fråga allt möjligt ni vill veta. Frågestunden avslutas om 1/9.

Fråga mycket!

Puss

Happy

Hello :)

Förlåt för dålig uppdatering, fast vad ska egentligen be om ursäkt för? Det är ju trots allt min blogg och jag skriver när jag känner för det, ha ;)

Men iaf. Idag har det inte hänt så mke, vart i skolan, va ganska chill faktiskt, höll på att seriöst garva ihjäl mej på spanskan me Pamela. Juuste, blev sjukt glad över en sak också, men that's a secret ;)
För typ en timme sen kom jag hem från Sofia, gjorde nt så mke, kolla på film o snacka hemlisar, hihi ^^

Vad händer imorn da? Joo... NRJ in the park! Ska dit med Amanda älsklingen, vi ska äga sönder! Allt blir så mycket bättre med dej Amanda♥
Nån mer som ska dit förresten?

Men snart ska jag hoppa in i duschen och efter det fixa naglarna, Ha det bäst sötnosar!



Foto: Jag, Celina
"Modell" : Jag, Celina

Musik

Jag ÄLSKAR  musik, så tänkte slänga in lite låttips bara för att jag inte har ngt att göra, haha

Ryan Cabrera- It's you

Joshua Radin- One Of Those Days

Ron Pope- A drop in the ocean

Rasmus Seebach- Natteravn

Zachari Smith- Calling out

Jason Derulo- Ridin' Solo

B.o.B- Airplanes

Usher- OMG

Eminen, Rihanna- Love the way you lie

Flipsyde- Someday

Rise Against- Hero of war

Shakira- Waka waka

Justin Bieber- That should be me

Darin- Lovekiller

Damien Rice- 9 crimes


Hoppas ni hittar några ni tkr om :)
NI får gärna ge mej tips på bra låtar också!

Tidsfördriv








AmAnDa!

Tjena sötnosar

Vaknade vid halv 1 idag. Så har inte gjort nånting, bara suttit vid datan och chillat gaalet. Snart ska man sticka iväg och träffa älsklingen! Vet inte riktigt vad vi ska göra.. Men det spelar ju ingen roll, det är alltid lika roligt att träffa henne vad vi än gör.

När jag kmr hem till mamma igen kmr det bli mer bilder ;)

PUSS!



Älskar dej otroligt bästa vän ♥

Tröött!

H-e-j

Nån som e vaken? Jag vill soova! E sjuukt trött och kan knappt hålla ögonen öppna. Dom andra sitter fort. där uppe och spelar fia-.-'. Kmr aldrig kunna sova förens dom har gått och lagt sig. Så vad gör man? Jaa, sitter inne på facebook och kollar människor, chattar me Edgar och i lurarna dunkar Jason Derulo. Haha, som Edgar sa, de e  "Celina style".

Men måste fan gå och lägga mej nu, måste vara pigg och fräch tills jag kanske ska träffa "nån" imorn.

Kyss och smek! (Hahaha Selma, älskar dej!)


Tips!

Som jag sa i det förra inlägget så tänkte jag skriva lite om smink och sånt nu :P

Till vardags brukar jag sminka mej ganska lite, concealer, mineralpuder, vit kajal, brun kajal, mascara och solpuder ( som rouge)

Den absolut bästa mascaran som finns är "Telescopic, carbon black" från L´Oreal. Den ger verkligen extra svart färg och ger väldigt långa fransar. Vet inte riktigt hur bra volym den ger, eftersom jag har ganska böjda ögonfransar naturligt. Men om ni vill ha svarta och långa fransar så är det ett bra tips!




Jag får väldigt lätt fett och smutsigt hår. Så jag måste tvätta det nästan varje dag. Men som säkert alla vet så är inte det så bra för håret. Så då brukar jag använda torrschampo. Det är helt ärligt en utav de bästa som har gjorts!

Det finns många varianter på torrschampo, men jag använder ett pulverschampo från Kisby. Det blir verkligen resultat. Du bara strör pulvret i håret  så försvinner det glansiga. Torrschampo "tvättar" inte håret, utan det bara tar bort det smutsiga "utseéndet" som försvinner.

Ett minus med det här schampot från Kisby är att det luktar väldigt illa och håret ser väldigt matt och lite grått ut.  Jag e ju blondin så jag vet inte hur det blir på brunetter.
Jag har testat ett annat torrschampo men det funkade verkligen inte bra! Det luktade därimot jättegott men det hjälpte ingenting.
Så TORRSCHAMPO är ett supertips enliigt mej.  (haha det blev väldigt mke torrschampo här)




Men det här får räcka för idag, gonatt!

Paint

Hej hej :)

Sitter här nere vid datan och lyssnar på musik. Dom andra e där uppe och skriker som fan, dom spelar Fia, haha x). Hade inget att göra så ritade lite på paint, failade totalt, men wtf.

 Här är den iaf, haha.

Men ska skriva ett inlägg om smink jag använder och andra bra prudukter ;)

PUSS


Rugbymatch

Är verkligen inte på blogghumör men får väl uppdatera dagen lite kort ändå.
Slaggade hos Selma igår, vi va ute lite på kvällen och träffade två 97or, Albin och Tim. hade kul me dom (naat)
Nejmen vi gick runt lite i Kälvesta och snackade och så..
Idag va jag på pappas rugbymatch, de va ganska kul förutom att det spöregnade-.-' Blev helt dyngsur.
Pappa gjorde mål, och dom, Attila, van med 34-19 tror jag det var. Kul kul!

Men har väl inte ngt mer att säga..?
Juuste! Har jag sagt att jag ska sluta på gymnastiken? Har gått där i 8 år så det kmr bli lite konstigt. Men jag ska börja dansa med Amanda ist. Ska kanske göra ngt annat också eftersom dansen bara är en dag i veckan.

Tyvärr ingen bild idag

Ciao!


Sorry

Föörlåt att jag inte har skrivit på några dagar, men har haft fullt upp och verkligen inte haft någon lust.

Igår började ju skolan. Det var underbart att vi 4 kunde träffas igen! Idag har det varit fett chill. Vid 12 åkte jag ner till skolan och hade möte med läraren i 20 minuter. Efter det åkte jag, Sofia och Pamela hem till mej och tog det ganska lugnt faktiskt. Tittade på Heartbreak hotell. Så jävla skön den är, haha. Gjorde inte så mycket, kollade runt lite på Facebook på olika männsikor. Skulle egentligen ha träffat nån idag, men det blev inte så tyvärr.

Sitter just nu och och tittar på "Private practice" och väntar på att "Ghost whisperer" ska börja.
Vid 8 ungefär kommer pappa och hämtar mej, så ska jag va där till på måndag.

Imorgon kommer också bli en najs dag. Ska åka till Maltesholmbadet med alla 8or, vi kmr typ spela fotboll och lite sånt.

Men nu börjar "Ghost whisperer" see you



haha hemsk bild, men wtf

Skitväder

Good morning ( Bad morning)

Vaknade för ungefär en halvtimme sen av den dumma väckarklockan. Men jag måste faktiskt börja komma in i lite rutiner igen, skolan börjar ju fan imorn! Hur gick det till?? Fast man har ju knappt märkt att det har vart sommar, visst, några dagar i solen fick man. Men resten? - Skitväder.  
Har världens m-värk och har inget att ha på mej (!). Det är tur att jag ska träffa mina flickor idag, som kan göra min dag värdefull. Måste nog ringa och väcka dom nu, så att vi kmr iväg nån gång.

Ha det bäst! 
 




Bilder från Italien


Today

Hej ;)

Förlåt att jag nt har uppdaterat idag men va hos Amanda typ hela dagen. Sov till 3 och åkte hem vid 5 x).
Ikväll gick jag ut och träffade Sofia och Pamela. Har nt träffat Pam på hela sommarlovet så de va super! Gick t skolan och snackade om allt sjukt som har hänt under sommaren. Va där typ en timme, och så kommer plötsligt Selma, hahah! Hon skulle ut och träffa nåra. Sofia och Pamela frös skitmke så vi drog hem.
Imorn ska vi tre på bio i vby. Och vad ska vi se? Joo..Eclipse!! För tredje gången (a). Men de ska bli kul. Måste införskaffa massa nya saker också.

Det var väl allt för idag, Kisses :)



Jag och Fia i Italien

A M A N D A

Nu sitter jag här med bästa vän och väntar på att Davide ska svara så vi kan sticka ut och träffa honom ;)
Har väl nt ngt mer att säga x)




Home swet home

Tjenixen :)

Saknat mej? Kom iaf hem inatt från Italia. Gaah va underbart kul det var där! Fast det är alltid skönt att kma hem.
Det var fint väder nästan hela veckan, och trots det har jag nt fått nån färg alls typ :(
Vi tränade 5 timmar om dagen hela veckan, det va rätt jobbigt när det var så varmt. Men kul! Träffade massa heta italienare, en blev typ helt kär i mej och börja kyssa mej och allt + att han va skitful, eew!

Snart ska jag tagga t Bästa Älsklingen och slagga där! Har saaknat henne otroligt.

Men här e lite saker jag köpte i Italien;

















Kyss och smek


Italien

Vaknade för en stund sen och har ätit lite melon. Vad ska ni göra idag da?
Själv åker man till Italien!! Wihoo, ska bli så jäkla kul! Ska träna en massa ofc, bada sola, bli brun (?), ta massa bilder och åka till ngt stort vattenland. Kmr vara borta i en vecka, kanske hittar nått internätcafé så jag kan blogga liite ?

Nu har iaf Amanda kommit hem från kollot, och så åker jag nu. Och vi kmr inte träffa varandra på ytterligare en vecka, men DIREKT när jag kmr hem då jäklar! Saknar henne såå otroligt kme! ...Kan lika gärna slänga in hur underbart vacker, underbar, och en otroigt bra vän hon är. Älskar henne obeskrivligt!

För att gå direkt in på ngt annat så bakade jag, Nathalie och Elize cupcakes igår. Haha, dom blev väl inte så lyckade men wtf.

 

Fina va? *host*

Förlåt.

Hon lider. Hon vill bli förlåten. Hon vet att det hon gjorde var fel. Hon tänker på det varje dag. Hon drömmer om honom. Hon saknar honom faktiskt. Men hon vet att han är sårad. Hon vill säga Förlåt.

Med Sofia!

Halloj!!

Vad gör ni? Jag e iaf med sofia på hennes landställe i Dalarna, sjuukt kul vi har asso! Idag var vi i Leksand, spanade lite på killar och åt glass. Efter en underbart god middag åkte vi in t Rättvik och kollade på "Classic car".

Vi har iaf jättekul här och det kmr bilder när jag kmr hem. Men nu måste jag skita, nä skojja men hörs ;)



Älskar Dej <3


()

Hej!

Vaknade imorse vid halv 12. Åt lite melon t frukost och kollade sen på "The cougar".
Vid 2 ungefär mötte jag upp Sofia och åkte t en park. Satt och snackade om mina misstag..
Efter en stund kom Mathilda och Vilma. Hängde me dom en stund i parken, sen stack vi helm t Vilma och kolla på "Troja". seriöst världens bästa film. (Efter Eclipse såklart)
Så så har min dag sett ut. Imorn vid 10 kmr sofia och hämtar upp mej. Vi ska t hennes landställe i Dalarna, så jag kmr inte kunna blogga.

Puss :)

RSS 2.0